Prezentarea firmei

Infiintata in 2007, societatea comerciala Braman este recunoscuta pe piata romaneasca in domeniul amenajarilor interioare si exterioare pentru calitatea produselor si a finisajelor ireprosabile.

Va punem la dispozitie o gama larga de produse, printre care: balustrade inox, balustrade inox-lemn, balustrade inox-sticla, balustrade inox-policarbonat, balustrade otel vopsit, scari drepte, circulare, elicoidale, copertine inox-policarbonat, placari inox, placari trepte cu lemn, diverse confectii metalice (porti, garduri, etc.). Pentru fiecare dintre aceste produse va propunem o gama larga de modele care pot fi vizualizate in galeria foto. Putem insa sa executam la comanda si orice model propus de dumneavoastra, in limita posibilitatilor tehnologice.

Raportul foarte bun calitate-pret, face ca produsele noastre sa fie apreciate atat in Romania, cat si pe piata europeana (Germania, Austria,Ungaria,Belgia). Tehnicile moderne si utilajele performante de prelucrare a metalelor folosite sunt toate la standarde europene. Lucram numai cu materie prima de calitate superioara (inox importat din Italia si Germania).

Echipele noastre de montaj se deplaseaza pentru dumneavoastra oriunde in Romania, transportul si montajul fiind incluse in pretul produsului. Dispunem de propria noastra flota de autovehicule astfel incat livrarea produselor se face in cel mai scurt timp posibil de la finalizarea comenzii.

One response to “Prezentarea firmei”

  1. Schwarz Nicolae spune:

    Buna. Am nevoie de34 Lm sticla Security 10 mm negra si inox de finisat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.